Home

De kleine dwergmodderelf uit het Zwarte Woud

Nanonymphae Xocolatl Hedgwigii

Kleine dwerg modderelf van het Zwarte WoudDeze pagina is vertaald met Google Translator. We vragen om uw gratie.

De kleine dwergmodderelf uit het Zwarte Woud (wetenschappelijke naam Nanonymphae Sylvanegra Hedwigii) werd bijna tegelijkertijd met zijn grote verwant Nanonymphae Sylvanegra Dürnten Flohihii genoemd in de tonen van onze dwergmodderelfen. Toch duurde het veel langer om ze te ontdekken. Door hun korte lichaamslengte konden ze zich herhaaldelijk terugtrekken uit het onderzoek van onze expeditieteams. Als de grote dwergmodderelfen uit het Zwarte Woud er niet bij ons waren geweest, hadden we ze waarschijnlijk nooit uit hun verlegenheid naar ons toe kunnen lokken. De geur van heerlijke chocolade deed ook hier wonderen.

De kleine dwergmodderelf uit het Zwarte Woud is ongelooflijk flexibel en, ondanks dat hij klein is, extreem sterk. Het hakken van hout oefent een vreemde fascinatie uit op deze dwergmodderelf-soort en het kan gebeuren dat de kleintjes zelf naar een bijl grijpen, die ze doelbewust kunnen gooien, meestal om hun chocolade over een groot gebied te verdedigen. Uit het zeer diepgaande onderzoek bleek dat kleine dwergmodderelfen uit het Zwarte Woud nauwkeurige kaarten verzamelen van chocoladefabrieken, maar ook van chocoladewinkels, chocolademusea en soortgelijke etablissementen. Ze houden van alle soorten chocolade en Mon Cheri wordt door hen zeer gewaardeerd. Slechts een paar van de kleintjes zijn enthousiast over sport. Maar de weinigen die geïnteresseerd zijn, doen op geen enkele manier onder voor hun grote familieleden in termen van fysieke prestaties. Er wordt gezegd dat er enkele grootmeesters van SchokiDo te vinden zijn tussen de kleine dwergmodderelfjes uit het Zwarte Woud.

Kleine dwergmodderelfen uit het Zwarte Woud houden van likeuren en krijgen er nauwelijks genoeg van. Gekonfijt fruit en chocoladefondue staan ​​bovenaan hun menu, samen met pralines. Een kersenbier of een trappistenbier geeft hen net zo veel plezier als versgeperste vruchtensappen.

De kleine de modderelf uit het Zwarte Woud is ongeveer 10 cm hoog

Terug naar het overzicht van de dwergmodderelfen hier ...