Home

De grote dwergmodderelf uit het Zwarte Woud

Nanonymphae Sylvanegra Dürnten-Flohihii

Grote dwerg modderelf uit het Zwarte WoudDeze pagina is vertaald met Google Translator. We vragen om uw gratie.

De grote dwergmodderelf uit het Zwarte Woud (wetenschappelijke naam Nanonymphae Sylvanegra Dürnten-Flohihii) werd relatief laat ontdekt. Het uitstekende vermogen om zichzelf te camoufleren hielp deze ongelooflijk plezierverslaafden, evenals degenen met weinig inhoud, lang verborgen blijven. Pas na concreet bewijs van ons bekende dwerg-modderelfen waren er verschillende uitgebreide expedities begon in de ijzige oerbossen van het Zwarte Woud, waarvan het succes vaak op scherp stond.

Maar al die tijd waren ze lang bij ons, moeilijk te herkennen, totdat ze uiteindelijk volgroeide exemplaren in één waren betoverde kloof werden ontdekt. De baanbrekende ontdekking roept nog steeds vragen op over vragen als deze dwerg-modderelfen kwam naar het Zwarte Woud.

De grote dwergmodderelf uit het Zwarte Woud is een zeer robuuste vertegenwoordiger van de nanonymphe, die soms een arm of een been verliest met een glimlach, maar nooit het hoofd, dat vanwege hun koppigheid, koppigheid en vanwege hun exorbitante consumptie van kirsch en sterke drank, zelfs voor dwergmodderelfen Zwarte Woudcake ziet er nogal gezwollen uit. In feite houdt de dwerg-modderelf van het Zwarte Woud van elke vorm van plezier die je kunt vinden sportcompetities kunnen eindigen, zoals de lange worp van de Hollandspar of het splijten van rotsen. Zwarte Woud-dwerg-modderelfen zijn boven de Nederlandse sparren ver buiten hun vertrouwde leefgebied en ook in Nederland te vinden, aan alle kusten en landen, zolang alleen schepen die werden gebouwd met sparren uit het Zwarte Woud kwamen daar terecht.

Anders kunnen ze, net als alle andere soorten dwergmodderelfen, nauwelijks worden getemd als het gaat om bling en chocolade. Het is niet duidelijk waar haar liefde voor het drinken van chocolade met Ierse whisky vandaan komt.

De grote dwergmodderelf van het zwarte kalf is ongeveer 15 cm hoog

Terug naar het overzicht van de dwergmodderelfen hier ...