Home

De Dwergzwarteduivel

Nanoalbae Sinistra Azaeahayesidheii

Zwergschwarzalbe

Dwergzwarteduivels zijn de sinistere neven van de dwergmodderelfen.Deze pagina is vertaald met Google Translator. We vragen om uw gratie.

Duizenden generaties geleden kwamen enkele dwergmodderelfen naar het rijk van de Zwarte Elven - een groot donker rijk aan de eeuwige schaduwzijde van een wereld onder bloedige manen, met gigantische bergen, enorme zeeën en gevuld met fantastische flora en fauna. Er is de thuisbasis van de dwergzwarteduivels met steden waarvan de torens hoog de lucht in vliegen en waarvan de catacomben reiken tot aan de lavagloed van de kern van deze wereld. Deze wereld is donker, het lijkt zwart voor mensen, terwijl alleen de horizon een glinsterende krans van kleuren is.

Toch zijn er meer dan duizend tinten en tinten zwart voor de wezens die daar leven. De dwergzwarteduivels hebben hun eigen naam voor elk van deze tinten. dwergzwarteduivels zijn diepgaande geleerden en wetenschappers wier kunsten op tovenarij lijken, maar het zijn ook krachtige en onverschrokken krijgers. Hun luchtschepen, die zo veel op zeppelins lijken, vliegen de uitgestrektheid van het multiversum in en bereikten talloze werelden, inclusief de aarde. Men zou dwergzwarteduivels kunnen beschouwen als zeer ongebruikelijke mensen, vergelijkbaar met elfen, ze zijn ook een volk van de Sidhe, maar ze zijn meer als wilde barbaren van het noorden, zijn alleen veel trotser en trotser.

In zo'n wereld waar de gevaarlijkste wezens die je je kunt voorstellen als huisdier worden gehouden door de dwergzwarteduivels, leefden de dwergmodderelfen nu in de buurt van de onsterfelijke dwergzwarteduivels, en waar andere levende wezens in de ban waren van het edele en sublieme dwergzwarteduivels zouden huiveren en mogelijk vergaan, deze stoere kleine boefjes verspreidden zich en pasten zich aan de omgeving (en de gebruiken) aan.

Ze woonden in de gaten en kieren aan het hof van de prinses van de dwergzwarteduivels en leerden alles wat er te weten valt over dit oude en geweldige wezen. En daar leerden ze hoe ze konden genieten van zwarte chocolade en een sterk alcoholische drank die verbazingwekkend veel lijkt op absint; iets waar ze vandaag nog steeds van genieten. Het is niet verwonderlijk dat dwergzwarteduivels soms een vriendschappelijk gevecht met tijgers en leeuwen of een zwemwedstrijd met grote witte haaien durven.

Waar de dwergmodderelfen schattig en een beetje ondeugend zijn, zijn de dwergzwarteduivels wild en ongetemd. Ze eten, drinken, vechten, stelen en he ... - maar laten we dat laten! Door een ongelooflijk toeval zijn ze in onze wereld beland en moeten ze nu opnieuw worden gesocialiseerd op een manier die door begripvolle en sterke adoptieouders voor mensen aanvaardbaar is.

De dwergzwarteduivels zijn ongeveer 10 cm hoog

Terug naar het overzicht van de dwergmodderelfen hier ...