Home

Waar gaan de donaties heen?Deze pagina is vertaald met Google Translator. We vragen om uw gratie.

Alle donaties, d.w.z. 2,00 euro per dwergmodderelf, gaan naar een liefdadigheidsinstelling.

De ontvanger in Duitsland is de kinderhospiceservice van het Diakonisches Werk in Karlsruhe. Dit is waar al onze donaties naartoe gaan, alleen al van april 2016 tot eind 2017 was dat ruim 1.000 euro. En in 2018 konden we 1.850 euro aan donaties overmaken! Voor 2019 was het maar liefst 3.200 euro euro!

We houden echter ook rekening met andere ontvangers van donaties onder bepaalde voorwaarden. En zeker altijd wanneer we op een evenement zijn met de adoptiestand voor dwergmodderelfen, dat zijn eigen donatiedoel aankondigt.

Momenteel zijn wij op zoek naar een geschikte donatieorganisatie voor Nederland.

De donaties van de adopties van de dwergmodderelfen zijn erg belangrijk voor ons, daarom zal er nooit een dwerg-modderelf worden weggegeven zonder een gift!

Maar niet alleen wij voeren deze inzamelingsactie, er doen ook veel dierbare supporters mee. Enkele zeer dierbare vrienden en medehandelaren van ons bieden de dwergmodderelfen zelf aan en voeren de donaties uit, net als wij!

Op dit punt willen we erop wijzen dat we - afgezien van de donaties - op geen enkele manier verbonden zijn met een van de organisaties in kwestie!